חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל כרוב ושאר ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל כרוב ושאר ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב לבן קטן
2 לבבות ארטישוק טריים
¼ ק"ג אספרגוס
½ כרובית מופרדת לפרחים
¼ ק"ג שעועית ירוקה
½ כוס שמן זית
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות
½ כפית פפריקה חריפה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
½ כפית פפריקה מתוקה
250 גרם לחם לבן ישן פרוס דק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
שוטפים היטב את כל הירקות. חותכים את כולם (למעט הכרובית) לחתיכות קטנות. מחממים את שמן הזית בסיר. מטגנים את הבצל עם השום עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את כל הירקות (כולל העגבניות) לסיר. יוצקים ליטר מים ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה ופטרוזיליה. מרתיחים, מכסים ומבשלים כעשרים דקות. מסדרים את הלחם בתבנית אפייה. מסדרים את הירקות על הלחם ויוצקים מעל את הרוטב. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לכחמש דקות. מגישים בתבנית.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון