חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצים מטוגנות בסגנון ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ביצים מטוגנות בסגנון ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרישה פרוסה דק
1 גזר פרוס דק
250 גרם אפונת גינה טרייה (קלופה)
2 כפות שמן זית
1 כוס חלב
½ כוס ציר בקר
8 פרוסות עבות של נקניקיות צ'וריסוס
8 ביצים
אופן ההכנה
מטגנים את הירקות קלות בכף שמן זית. מוסיפים את החלב ואת ציר הבקר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על סף רתיחה כעשרים דקות. מעבדים למחית אחידה בעזרת ממחה ידני. בשארית השמן מטגנים את הנקניקיות היטב משני הצדדים. מוציאים את הנקניקיות ומטגנים את הביצים (עין). בכל צלחת הגשה מגישים שתי פרוסות של נקניקיה ועל כל פרוסה ביצת עין אחת. מקשטים ברוטב מסביב.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון