הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרישה פרוסה דק
1 גזר פרוס דק
250 גרם אפונת גינה טרייה (קלופה)
2 כפות שמן זית
1 כוס חלב
½ כוס ציר בקר
8 פרוסות עבות של נקניקיות צ'וריסוס
8 ביצים
אופן ההכנה
מטגנים את הירקות קלות בכף שמן זית. מוסיפים את החלב ואת ציר הבקר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על סף רתיחה כעשרים דקות. מעבדים למחית אחידה בעזרת ממחה ידני. בשארית השמן מטגנים את הנקניקיות היטב משני הצדדים. מוציאים את הנקניקיות ומטגנים את הביצים (עין). בכל צלחת הגשה מגישים שתי פרוסות של נקניקיה ועל כל פרוסה ביצת עין אחת. מקשטים ברוטב מסביב.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון