הוראות הכנה
מרכיבים
שוק ושדרת צלעות של טלה אחד
2 חבילות פטרוזיליה קצוצות גס
8 שיני שום חתוכות גס
2 ענפי טימין
100 גרם שומן חזיר
1 כוס יין לבן
מלח ופלפל
אופן ההכנה
ממליחים ומפלפלים את חלקי הטלה בנדיבות ומניחים בתבנית צלייה. מערבבים את הפטרוזיליה והשום ומפזרים על הטלה. מפזרים את הטימין ואת שומן החזיר מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך כחצי שעה. הופכים את הבשר ומוזגים את היין מעל הכל. מנמיכים את החום ל-175 מעלות וצולים עוד כשעה. במהלך הצלייה שופכים את הנוזלים על הטלה מדי פעם על מנת שלא יתייבש.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון