חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מותן טלה עם פפריקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מותן טלה עם פפריקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג מותן טלה חתוך לקוביות בגודל של ביס
2 פלפלים אדומים מתוקים מיובשים גדולים
½ כוס שמן זית
2 בצלים חתוכים לקוביות
4 שיני שום חתוכות לקוביות
1 כפית פפריקה מתוקה
4 עגבניות בשלות, קלופות וחתוכות לקוביות
2 פלפלים ירוקים חתוכים לקוביות
1 כוס יין לבן
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
משרים את הפלפל המיובש בחצי ליטר מים חמים למשך שעה. מוציאים מהמים (שומרים את המים בצד) וחותכים לקוביות. משחימים את הטלה מכל הכיוונים בשמן הזית. מוסיפים את הבצלים והשום ומטגנים להזהבה קלה. מתבלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה. מוסיפים את המים בהם השתמשנו להשרות את הפלפלים. מרתיחים כעשרים דקות. מוסיפים את העגבניות, הפלפל הירוק, הפלפל המיובש והיין. מבשלים ביחד כארבעים דקות כאשר מערבבים מדי פעם.
לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון