הוראות הכנה
מרכיבים
*מספר דגי מושט
*תפוחי אדמה
*שמן (לטיגון עמוק)
אופן ההכנה
1)מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול.
2) חורצים בדג חריצים לרוחבו במרחק כ 2 ס"מ ביניהם.
3)מבשלים תפוחי אדמה בקליפתם ופורסים לפרוסות עבות.
4)מחממים שמן לטיגון במחבת נוספת.
5)מטגנים את הדג בשמן החם עד שהוא מזהיב.
6)מטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד שהן זהובות.
7)מגישים עם סלט ירוק.
בתאבון!
מגיש:
מקור: דניאל גיא
שתף את המתכון