חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד במילוי קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות שוקולד במילוי קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם חמאה
11/2 כוסות סוכר חום, דחוסות
1/2 כוס סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
3/4 2 כוסות קמח
3/4 כוס אבקת קקאו
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה
למילוי:
סוכריות טופי קרמל, חצויות
לקישוט:
אגוזי פקאן קצוצים גס מעורבבים עם 1 כף סוכר
מעט שוקולד לבן מומס
אופן ההכנה
למילוי:
1.מנפים יחד את הקמח, הקקאו, המלח, אבקת האפיה ואבקת הסודה.
2.מקציפים חמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד לתערובת קרמית ואוורירית. מוסיפים את הביצים
והוניל.
3.מנמיכים את מהירות המערבל ומוסיפים בהדרגה 1/2 כוס פקאנים קצוצים, ואת
תערובת הקמח.
4.מצננים את הבצק שהתקבל 20 דקות.
5.מכסים כל חצי סוכרייה בכף גדושה של בצק. מגלגלים לכדור (מקפידים שהטופי לא יציץ
החוצה). לוחצים את הכדור בצד אחד בתערובת הפקאן והסוכר.
6.מניחים את העוגיות במרווחים על תבנית עם נייר אפיה (צד האגוזים למעלה).
7.אופים בחום של 190 מעלות 10-12 דקות עד שהעוגיות מתחילות להשטתח ולהסדק.
8. מקררים בתבנית 10 דקות. מעבירים לרשת לקירור מוחלט.
מקשטים בזילופי שוקולד לבן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ענבל
שתף את המתכון