חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ניויורקית של צחי בוקשתתר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה מדהימה הן בטעמה והן בקלות הכנתה
עוגת גבינה ניויורקית של צחי בוקשתתר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה מדהימה הן בטעמה והן בקלות הכנתה
הוראות הכנה
מרכיבים
225 ג'ר ביסקוויט מפורר
1 קילו גבינת שמנת כבדה וטובה
כף חמאה מומסת
3 כפות סוכר
50 גרם חמאה
4 גביעים שמנת חמוצה
5 ביצים
1/4 כוס סוכר
מעט וניל (תמצית או ממקל)
אופן ההכנה
1.טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון עם הסוכר והחמאה.
2.מרפדים תבניות נמוכות של פאי. אין צורך לאפות אותן כרגע.
3.מערבבים במטרפה או כף עץ את השמנת החמוצה עם שאר הסוכר, הביצים והווניל למסה
חלקה.
4.מוסיפים גבינת שמנת בחתיכות ומערבבים שוב למסה חלקה, אבל לא מערבבים יותר מדי.
מוסיפים חמאה מומסת בזמן הערבוב.
5.יוצקים לתבניות ואופים בחום בינוני-נמוך (150-160 מעלות) בדיוק חצי שעה.
6.מוציאים מהתנור, מצננים קצת על השיש ואחר כך במקרר.
להגשה ניתן להוסיף מחית פירות יער
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: צחי בוקשתתר
שתף את המתכון