במקור נקראו "עוגיות 2-50 " מספור אמריקאי על עוגיות שהמתכון שלהן נקנה במסעדת יוקרה. br הקונה חשב שיעלה לו 2.5 $ כי אמרו לו שמחיר המרשם " Two fifty " וחייבו אותו ב250$ . brהלקוח שנדפק הפיץ את המרשם באינטרנט כנקמה. brהעוגיות מתוקות ופריכות - זהירות לא להגזים באכילתן. br
|
|
במקור נקראו "עוגיות 2-50 " מספור אמריקאי על עוגיות שהמתכון שלהן נקנה במסעדת יוקרה. br הקונה חשב שיעלה לו 2.5 $ כי אמרו לו שמחיר המרשם " Two fifty " וחייבו אותו ב250$ . brהלקוח שנדפק הפיץ את המרשם באינטרנט כנקמה. brהעוגיות מתוקות ופריכות - זהירות לא להגזים באכילתן. br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' מרגרינה בטעם חמאה (במקור : חמאה)
1 כפית סודה לשתיה
250 גר' קווקר עם סובין
200 גר' סוכר חום כהה
100 גר' שוקולד מריר מגורד גס
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית תמצית וניל
220 גרם קמח
300 גרם פתיתי שוקולד (אופנהיימר, למשל)
1/2 כפית מלח
2 ביצים
175 גר' שקדים קצוצים דק
אופן ההכנה
לחמם תנור האפיה ל 190 מעלות צלסיוס
לערבב כל החמרים וליצור עיסה.
ליצור כדורים בקוטר כ-3 ס"מ
להבניח בתבנית האפיה על ניר אפיה משומן קלות במרחקים של 5 ס"מ בין הכדורים.
לאפות 10 דקות ( לא יותר)
להוציא מיד ולקרר על רשת.
לחזור על התהליך עד סוף העיסה.
לאחר קרור לאכסן בכלי סגור לעוגיות כדי לשמור על הפריכות.
מגיש:
מקור: ארהב
שתף את המתכון