חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנה קוטה עם תותים ורוטב תותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנה קוטה עם תותים ורוטב תותים:
פנה קוטה עם תותים ורוטב תותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנה קוטה עם תותים ורוטב תותים:
הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כוס מים קרים
שקית ג'לטין
3 שמנת מתוקה
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
1.לזרות בעדינות את הג'לטין ב ¼ כוס מים קרים ל כ 15 דקות.
2.להכניס את הכוס עם הג'לטין לכלי עם מים רותחים (בל מרי) עד שתערובת הגלטין נמסה.
3.בסיר נוסף מחממים את השמנת המתוקה ומוסיפים את הסוכר תוך כדי חימום.
4.מוסיפים את הוניל ואת תערובת הג'לטין.
5.להעביר לכלי הגשה – קוקטים או כלים אחרים מתאימים. לקרר 6 שעות לפחות.
להגשה: לחמם בעדינות את הכלים עם אדים מבחוץ כדי לאפשר חילוץ...
להגיש עם תותים ורוטב תותים או מה שאוהבים....
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: exnewyorker
שתף את המתכון