חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילים בפרורי לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשקונים חצילים כדאי להרים אותם חציל כבד יכיל בתוכו הרבה גרעינים ואילו חציל קל ההפך
חצילים בפרורי לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשקונים חצילים כדאי להרים אותם חציל כבד יכיל בתוכו הרבה גרעינים ואילו חציל קל ההפך
הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים
ביצים
פרורי לחם
פפריקה, מלח
לימון
שום
פטרוזילה (או עלה ירוק אחר)
אופן ההכנה
מקלפים את החצילים פורסים דק ומניחים במסננת וזורים הרבה מלח גס להוצאת המליחות לאחר חצי שעה שוטפים במי ברז ומייבשים עם מגבת.
בקערה אחת טורפים ביצה ובאחרת שמים פרורי לחם פפריקה אדומה מתוקה ומלח
כל חציל טובלים בביצה בתערובת פרורי לחם ולמחבת כשהשמן חם על אש בינונית
מוציאים ומסדרים על צלחת הגשה כותשים מעל שום סוחטים מעל לימון ומקשטים בעלי פטרוזילה
מגיש: מעיין ירושליים
מקור:
שתף את המתכון