חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס תירס של קארין גורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס תירס עם פרומעז הטעם מרענן ומענין
מאפינס תירס של קארין גורן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפינס תירס עם פרומעז הטעם מרענן ומענין
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח (130 גרם)
2 כוסות קמח תירס - פולנטה (320 גרם)
1/2 כפית מלח
10 גרם אבקת אפייה
100 גרם סוכר חום דמררה (1/2 כוס)
2 ביצים
1/3 כוס שמן תירס
1/3 כוס שמן זית
2 כפות גדושות דבש (50 גרם)
1 שמנת חמוצה (200 מ"ל)
100 גרם גבינת עזים מסוג פרומעז, חתוכה גס (לא חובה)
1 כוס תירס מבושל ומרוסק
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-190 מעלות .
2. מנפים יחד קמחים, מלח ואבקת אפייה.
3. מוסיפים סוכר חום ומערבבים.
4. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם שני סוגי השמן, דבש ושמנת חמוצה.
5. מוסיפים חתיכות פרומעז.
6. יוצרים גומה בתערובת הקמח, ויוצקים אליה את התערובת השנייה.
7. מערבבים רק עד שהקמח נבלע בתערובת.
8. מוסיפים תירס, מערבבים לפיזור אחיד בבצק.
9. מרפדים תבנית מאפינס במנז'טים (או משמנים היטב ומקמחים), מחלקים את התערובת בין השקעים.
10. אופים 25-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים).
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קארין גורן
שתף את המתכון