הוראות הכנה
מרכיבים
150 גר' מרגרינה (אם רוצים עוגה פרווה) או חמאה רכה
1/3 1 כוס סוכר
1. שקית אבקת אפיה
1. ביצה
1. כוס בננות בשלות מעוכות
1. כפית תמצית וניל
200 גר' קמח (2. כוסות)
150 גר' שוקולד מריר קצוץ גס (אפשר גם שוקולד צ'יפס אם מתעקשים)
אופן ההכנה
מערבבים את השוקולד עם הקמח ואבקת האפייה ומשאירים בצד 1/2 שעה.
מאחדים את כל החומרים לבצק ואופים ב-180 מעלות כ-30-40 דקות.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון