חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


Banana Bread
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להמיר את הסוכר בסוכר חום, brאת השוקולד בגרנולה, brבמקום וניל לשים דרמבוי, קלואה,אמארטו. brבקיצור, מתכון שנותן אפשרות לחגיגה של טעמים.
Banana Bread
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להמיר את הסוכר בסוכר חום, brאת השוקולד בגרנולה, brבמקום וניל לשים דרמבוי, קלואה,אמארטו. brבקיצור, מתכון שנותן אפשרות לחגיגה של טעמים.
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גר' מרגרינה (אם רוצים עוגה פרווה) או חמאה רכה
1/3 1 כוס סוכר
1. שקית אבקת אפיה
1. ביצה
1. כוס בננות בשלות מעוכות
1. כפית תמצית וניל
200 גר' קמח (2. כוסות)
150 גר' שוקולד מריר קצוץ גס (אפשר גם שוקולד צ'יפס אם מתעקשים)
אופן ההכנה
מערבבים את השוקולד עם הקמח ואבקת האפייה ומשאירים בצד 1/2 שעה.
מאחדים את כל החומרים לבצק ואופים ב-180 מעלות כ-30-40 דקות.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון