חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סירות קישואים אפויות במלוי גבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בארוח שהייתי לא מזמן הוגש החטיף כמתאבן. brהמרשם לא נמסר -לי אז אלתרתי- והתוצאה הנפלאה והטעימה לפניכם.
סירות קישואים אפויות במלוי גבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בארוח שהייתי לא מזמן הוגש החטיף כמתאבן. brהמרשם לא נמסר -לי אז אלתרתי- והתוצאה הנפלאה והטעימה לפניכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קישואים טריים ,יפים ומאורכים (כ-5 יחידות).
100 גר' גבינת "חלומי".
100 גר' גבינת קשקבל.
כ-50 גר' פרורי "פתיתי עמק" -של "השף הלבן" לקישוט.
1 ביצה
1/2 כפית מלח.
קורט פלפל שחור טחון טרי.
מעט עלי פטרוזיליה לקישוט.
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל-200 מעלות.
להרטיב מעט את תחתית התבנית במים (אפשר לפזר ביד בתבנית קרה) לפרוס נייר אפיה על תחתית התבנית ולהדק .
כל קישוא יש לחתוך את הראש ומעט מן הצד השני - לא לקלף.
לחתוך לאורך הקישוא באמצע ולהוציא את הגרעינים בעזרת כפית - כך שתיווצר מעין סירה שעובי הדפנות כ-1/2 ס"מ - לשמור על מחצית (1/2) התוכן שנוקה לשמוש בתערובת למילוי.
להכניס לקערה את מחצית התוכן שנוקה , להוסיף ביצה טרופה וגבינת הקשקבל והחלומי מגורדות גס , מלח ופלפל ולערבב היטב. למלא את הסירות של החצילים במלוי שטוח ושווה לכל הסירות (המילוי תופח באפיה). בשכבה העליונה לפזר מעט פירורי גבינה צהובה .
לסדר בתבנית ברווחים שווים ולאפות 30 דקות (במצב טורבו) עד שמזהיב למעלה.
בגמר האפיה אפשר לקרר מעט והעביר לצלחת הגשה עם קישוט של פטרוזיליה.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון