חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אבטיח ברוטב ג'ינג'ר לימון ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אבטיח מבטיח בניחוח המזרח טעים
אבטיח ברוטב ג'ינג'ר לימון ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אבטיח מבטיח בניחוח המזרח טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 אבטיח
חופן נענע קצוצה
1/3 כוס מיץ לימון
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
1.צורים כדורים מהאבטיח באמצעות כף פריזיאן או עם כפית
2.מגרדים על פומפיה כפית ג'ינג'ר מקולף
3. קוצצים היטב חופן נענע
4.מכניסים לסיר את הנענע, הג'ינג'ר, חצי כוס מים, 1/3 כוס מיץ לימון, 2 כפות סוכר
ומבשלים עד שהסוכר נמס לגמרי.
5.מקררים עד לטמפרטורת החדר.
6.לשפוך את הרוטב על כדורי האבטיח ולקרר לפחות שעתיים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פ. עצמי
שתף את המתכון