הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים חתוכים לגפרורים
1 בצל גדול חתוך לפרוסות
בשר או עוף
3 כוסות אורז
תבלינים
שמן לטיגון הבשר
חופןצ גדול של צימוקים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר ולטגן היטב
להוסיף כ- 3 כוסות מים חמים ולהביא לרתיחה
רק לאחר שהבשר רך!!(כשעה וחצי בבישול איטי) להוסיף את התבלינים
להוסיף 3/4 כף מלח
כפית כמון
3/4 כף כורכום
כפית גדולה קינמון
לבשל כ-5 דקות
להוסיף כוס מים חמים
להכניס את הגזר ולבשל 5 דקות נוספות
להוסיף את הצימוקים לבשל כדקה
להוציא את הבשר ולהניח בצד
להוסיף את האורז לא לערבב , להביא לרתיחה
להוסיף את הבשר מ למעלה
ואז להנמיך ולבשל כ-30 דקות עם מגבת מעל הסיר
מגיש:
מקור: יהודית אלקלעי
שתף את המתכון