הוראות הכנה
מרכיבים
2 וחצי כוסות קמח
1 מרגרינה
רבע כוס סוכר
2 כפות שמן
ביצה
אבקת אפיה
למילוי:
מה שרוצים או מה שיש בבית
אפשר
שוקולית
קקאו + סוכר
ריבה
ריבה + אגוזים + קוקוס
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון אחר כך ללוש בידיים( 10 דק' לפחות)
מחלקים את הבצק ל3 ולהניח במקרר חצי שעה
לפרוס נייר אפיה על השולחן לקחת חלק אחד ולרדד על הנייר האפיה ( שיהיה יותר קל )
אפשר לרדד בידיים לאט ככה הבצק לא יתפרק.
למרוח מה שרוצים במרכז ולקפל בעזרת נייר האפיה חצי וחצי לסובב שהקיפול יהיה למטה וככה לעשות גם ל2 החלקים האחרים.
לאפות 20 דק' לא יותר.
להוציא מהתנור לחתוך לפרוסות שזה עדיין חם.
שזה מתקרר לפזר אבקת סוכר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון