חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שוקולד ותפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שוקולד ותפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 1/2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
3 כפות קקאו
כף נס קפה
6 ביצים להפריד חלמונים חלבונים
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
חצי כפית תמצית וניל
3/2 כוס מיץ תפוזים
לחלבונים:
3/4 כוס סוכר
לתבנית:
כף מרגרינה רכה
כף סוכר
אופן ההכנה
חלבונים להקציף ולהוסיף בהדרגה 3/4 כוס סוכר טוב טוב לקצף יציב.
לערבב את שאר החומרים טוב טוב
להוסיף את החלבונים לתערובת ולערבב לאט בתנועה קיפולית.
למרוח בתבניתכן כן בתבנית לפני ששופכים את העוגה על התבנית גם בדפנות
כפית מרגרינה אם רוצים את העוגה חלבית אפשר חמאה
לפזר על המרגרינה כף סוכר גם בדפנות ועל הכול את חומרי העוגה להכניס לתנור 45 דק'
מגיש: רורי א
מקור:
שתף את המתכון