חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גבינת מוצרלה עם עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שלמדתי מאישתי שהיא בת למשפחה של מסעדנים מטוסקנה ובעברה ב היית בעלת כמה מסעדות בעצמה ב שיקגו ארה"ב. brלשנינו יש דבר אחד משתף ו זה אהבה גדולה לא רק אחד לשני גם לבישול ואוכל טוב.
גבינת מוצרלה עם עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שלמדתי מאישתי שהיא בת למשפחה של מסעדנים מטוסקנה ובעברה ב היית בעלת כמה מסעדות בעצמה ב שיקגו ארה"ב. brלשנינו יש דבר אחד משתף ו זה אהבה גדולה לא רק אחד לשני גם לבישול ואוכל טוב.
הוראות הכנה
מרכיבים
1- גבינת מוצרלה טריה שזה כדור בגודל אגרוף
2- עגבניות בשלות בינוניות
15עליי בזיליקום שלמים
2- כפות שמן זית
1- כף חומץ בלזמי מבושל ( הסבר בהמשך)
או ישר מה בקבוק.
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לפרוס את המוצרלה והעגבניות לפרוסות של ס"מ. לכתאת הפרוסות לשניים כך שיתקבלו חצאיי עיגולים.
להניח את פרוסות העגבניה והמוצרלה לסרוגין בשורות או מעגלים על צלחת הגשה, לפזר מעל את עליי הבזיליקום, לצקת שמן זית וחומץ בלזמי, להמליח . ולהגיש מיד .
חומץ בלזמי מבושל לשפוך את כל תכולתו של בקבוק החומץ לסיר קטן להניח על אש קטנה ולשים לב שלא ממש ירטח לבשל ככה את החומץ עד שהכמות שלו מצתמצמת לחצי.
לתת לחומץ להתקרר ולהחזיר אותו לבקבוק.
הבישול של החומץ מסמיך אותו ומעשיר את טעמו.
מגיש: neil
מקור:
שתף את המתכון