חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז בחלב וקרמל - מעולה.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא לישטוף את האורז במים.
אורז בחלב וקרמל - מעולה.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא לישטוף את האורז במים.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם אורז לבן לא שטוף חשוב מאוד
ליטר חלב
50 גר' חמאה
200 גר' סוכר
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
1. ממיסים 100 גר' סוכר עם 2 כפות מים ליצירת קרמל בסיסי.
2. מוזגים את הקרמל לתבניות אישיות
3. מבשליםבמשך שעה את האורז בחלב עם + 100 גר' סוכר + סוכר וניל
4. לאחר הבישול מסירים מהאש ומוזגים לתבניות על הקרמל.
5. נותנים להתקרר למשך שעתיים ומגישים
6. בזמן ההתקררות מומלץ להוסיף 2 כפות חלב לתוך כל תבנית על האורז כל רבע שעה
כך יהיה לנו קרמל נוזלי בתחתית.
מגיש: רורי א
מקור:
שתף את המתכון