חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תום יאם (מרק תאילנדי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תאי בסיסי,מכיל כל מיני ירקות ובשר או דגים, טעמו בדרך כלל חריף br מוגש בכלי שמזכיר קצת סיר פלא
מרק תום יאם (מרק תאילנדי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק תאי בסיסי,מכיל כל מיני ירקות ובשר או דגים, טעמו בדרך כלל חריף br מוגש בכלי שמזכיר קצת סיר פלא
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ליטרים מים
15 פיסות שורש גינגר
1 גבעול למון גראס טרי ללא עלים[40 עלי קפיר ליים
4 ראשי דג ים
4 בצלים חתוכים לרצועות
250 ג' פטריות יער קרועות
18 עגבניות שרי חצויות
20 כפות רוטב דגים או רוטב סויה
1 לימון סחוט
1 פלפל חריף יבש כתוש
2 בצלים ירוקים קצוצים גס
400 ג' פטריות שמפיניון חצויות
800 ג' פילטים של דג מכל סוג שרוצים
10 גבעולי כוסברה
אופן ההכנה
1. בסיר מרתיחים במשך רבע שעה את המים עם הגינגר, למון גראס, עלי הקפיר ליים וראשי
הדג.
2.מוסיפים בצל ופטריות יער, עגבניות רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים ביחד במשך 4-5
דקות. מוסיפים בצל ירוק ושמפיניון ומבשלים עוד דקה.
3.חותכים את הדג המפולט לרצועות דקות ומוסיפים. מבשלים עוד דקה נוספת ומכבים את
האש. מפזרים כוסברה קצוצה מעל ומגישים.
המתכון של יריב מלילי מ"הבית התאילנדי"
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: יריב מלילי הבית התאילנדי
שתף את המתכון