חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפוחי אדמה קל.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הולך טוב כתוספת ל BBQ . brאו גם לארוכות חג
סלט תפוחי אדמה קל.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הולך טוב כתוספת ל BBQ . brאו גם לארוכות חג
הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה קטנים אלה אם הקליפה האדומה
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה רק עלים.
1 שן שום כתוש.
1-1/2 כוסות גבעולי סלרי קצוצים בינוני-דק.
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1/4 כוס שמן זית.
מלח פלפל שחור לפי הטעם.
אופן ההכנה
לשטוף טוב את התפוחי אדמה ו להניח בסיר להוסיף מים ולהביא לרתיחה על אש גבוה ולהמשיך לבשל על אש בינונית עד ש התפוחי אדמה מתרככים אבל חשוב לבדוק מדי פעם עלידי נעיצת מזלג שלא יתרככו יותר מידי ו להוציא אותם לקערה צריך לתת ל תפו"א להתקרר.
אחרי ש התפו"א התקררו אין להסיר את הקליפה (או לאלו ש לא אוהבים את הקליפה בשלב זה יש להסיר אותה) לכתוך את ה תפו"א ל 4 פחים לאורך ואת הפלחים ל 3 חלקים לרוחב .
בשלב זה לערבב את ה תפו"א אם שאר המרכיבים ולקר.ר במקרר לפחות שעה וחצי או גם אפשר לשמור מספר ימים
מגיש: neil
מקור:
שתף את המתכון