חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבב עם טחינה בסגנון יפני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טוויסט מעניין למנה המסורתית של קבב בטחינה - הפעם בסגנון יפני עדין שקל מאוד לאהוב...
קבב עם טחינה בסגנון יפני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טוויסט מעניין למנה המסורתית של קבב בטחינה - הפעם בסגנון יפני עדין שקל מאוד לאהוב...
הוראות הכנה
מרכיבים
לקבב:
1 ק"ג בשר בקר טחון (לטחון פעם אחת בלבד, ומומלץ שכ-20% יהיה שומן)
2 בצלים סגולים בינוניים, קצוץ דק-דק
1 שורש ג'ינג'ר בינוני קלוף וקצוץ דק בסכין (לא לגרר)
רבע כוס כוסברה קצוצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור גרוס גס
1/3 כוס סודה (המשקה, לא אבקת סודה לשתיה)
לטחינה:
2.5 כוסות טחינה גולמית (מומלץ "היונה" או "הגמל")
1 כוס מים
8 שיני שום
6 כפות צ'ילי מתוק
5 כפות מיץ לימון
4 כפות רוטב סויה
5 כפות מירין (יין אורז מתוק)
קורט אבקת ווסאבי
4 כפות חומץ אורז
3 כפות שמן שומשום
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפות כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
הכנת הקבב:
מערבבים את כל הרכיבים בקערה. משהים במקרר במשך כשעה.
לאחר מכן - בעזרת ידיים רטובות יוצרים קבבים קטנים (כ-20 קבבים). מטגנים עד להזהבה על גריל פחמים או במחבת פסים לוהטת עם מעט שמן.
הכנת הטחינה:
מכניסים למעבד מזון את כל מרכיבי הטחינה מלבד המים, מעבדים ומוסיפים את כוס המים בהדרגה (יתכן שמעט פחות או מעט יותר מים), עד שנגיע למרקם אחיד אך לא נוזלי.
הגשה: מומלץ לערום תלולית של טחינה יפנית במרכז הצלחת, ועליה להשעין 3 קבבים ולהגיש, כשבצד סלט קצוץ.
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון