חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמנת.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת שמנת.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק;
1 שקית אבקת אפיה.
2 ביצים שלמות.
3/4 כוס סוכר.
1/3 כוס חלב.
1 כף תמצית וניל.
200 גרם מרגרינה קךה.
למילוי;
150 גרם חמאה רכה.
3/4 כוס סוכר.
2 ביצים שלמות.
1 כף תמצית וניל.
3 גביעיי שמנת חמצה.
אופן ההכנה
בצק;
ב קערה להכניס ביחד את כל מרכיבי ה בצק, וללוש עד לקבלת בצק אחיד (להוסיף חלב או קמח במידת הצורך ) לחלק את ה בצק לשני חלקים 1/3 ו 2/3 לשמן שתי תבניות אפיה בקוטר של 30 ס"מ בערך ולרדדכל חלק של הבצק ב תבנית נפרדת על ה כל התחתית.
להכניס את התבניות לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ו לאפות כ 20 דקות או עד ש הבצק נעשה פריך.להוצי מהתנור ולת לבק להתקרר לפחות30 דקות.
מילוי:
בקערה של מיקסר להניך את כל המרכיבים חוץ מ השמנת ולהקציף עד להתיצבות, ובצורה ידנית לקפל פנימה את השמנת.
לצקת את המילוי לתבנית אם ה 2/3 בצק.
את ה בצק שבתבנית הנוםפת (1/3) לפורר לפרורים ו לפזר מעל המילוי.
לקרר במקרר 6 שעות לפני ההגשה.
מגיש: neil
מקור:
שתף את המתכון