הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק;
1 שקית אבקת אפיה.
2 ביצים שלמות.
3/4 כוס סוכר.
1/3 כוס חלב.
1 כף תמצית וניל.
200 גרם מרגרינה קךה.
למילוי;
150 גרם חמאה רכה.
3/4 כוס סוכר.
2 ביצים שלמות.
1 כף תמצית וניל.
3 גביעיי שמנת חמצה.
אופן ההכנה
בצק;
ב קערה להכניס ביחד את כל מרכיבי ה בצק, וללוש עד לקבלת בצק אחיד (להוסיף חלב או קמח במידת הצורך ) לחלק את ה בצק לשני חלקים 1/3 ו 2/3 לשמן שתי תבניות אפיה בקוטר של 30 ס"מ בערך ולרדדכל חלק של הבצק ב תבנית נפרדת על ה כל התחתית.
להכניס את התבניות לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות ו לאפות כ 20 דקות או עד ש הבצק נעשה פריך.להוצי מהתנור ולת לבק להתקרר לפחות30 דקות.
מילוי:
בקערה של מיקסר להניך את כל המרכיבים חוץ מ השמנת ולהקציף עד להתיצבות, ובצורה ידנית לקפל פנימה את השמנת.
לצקת את המילוי לתבנית אם ה 2/3 בצק.
את ה בצק שבתבנית הנוםפת (1/3) לפורר לפרורים ו לפזר מעל המילוי.
לקרר במקרר 6 שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון