הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 מרגרינה
1 ביצה
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
לקרם:
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר כן כן שוב 3 כפות סוכר
2 גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
3 כפות סוכר
1 סוכר וניל
אופן ההכנה
לערבב את כול חומרי הבצק במעבד מזון ולהמשיך ללוש ביד לוקחים 2/3 בצק ומשטיחים אותו בתבנית חסינת חום באופן שווה.
את החלק השני משטיחים בתבנית אחרת קטנה יותר ומכניסים את שני התבניות לתנור 25 דק'
מכינים את הקרם:
במעבד מזון:
שמנת מתוקה+ 3 כפות סוכר עד שמתקבל קרם יציב ומוסיפים את שאר החומרים
מכניסים למקרר עד שהבצק מתקרר.
שבבצק מתקרר בשני התבניות לוקחים את התבנית הגדולה ומוסיפים את הקרם.
את התבנית הקטנה מפוררים במזלג טוב טוב לפירורים קטנטנים ולהוסיף מעל הקרם שוו בשווה
מעל הקרם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון