הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' מרגרינה
2 כפות סוכר
1 קג' קמח
4 ביצים
1 כוס מיץ
3 שקיות סוכר וניל
מלית:
3 כוסות בוטנים קצוצים גס וקלויים קלות
1 ו-3/4 כוסות סוכר
2 כפות אבקת קינמון
12 כפות ריבת פובידל שזיפים
לערבב את חומרי המלית יחד
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק גמיש
2. לחלק את הבצק ל6 כדורים
3.לרדד על משטח מקומח מעט כל כדור לגודל 45X30
4.למרוח 2 כפות ריבה ושישית מהמילוי לסגור את העלה לגלילה.למרוח ביצה
5.מניחים בתבנית אפיה גדולה וחותכים את הגלילות לרצועות ברוחב 1 וחצי סמ' ומפרידים
במעט כל פרוסה שלא יהיו דבוקים.
6.מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות ל כ 40 דקות
הערה:תיתכן גלישה קלה של המלית לתבנית,היא עוטפת את העוגיות כקרמל.כשהעוגיות מוכנות להוציא אותם ולהניח על רשת צינון כדי למנוע הדבקתם לתבנית ע"י הקרמל
מגיש:
מקור: ציפורה קרייזמן
שתף את המתכון