חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שטרודל בוטנים ושזיפים (פובידל) - נחטף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה של פעם מדהימה
שטרודל בוטנים ושזיפים (פובידל) - נחטף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה של פעם מדהימה
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' מרגרינה
2 כפות סוכר
1 קג' קמח
4 ביצים
1 כוס מיץ
3 שקיות סוכר וניל
מלית:
3 כוסות בוטנים קצוצים גס וקלויים קלות
1 ו-3/4 כוסות סוכר
2 כפות אבקת קינמון
12 כפות ריבת פובידל שזיפים
לערבב את חומרי המלית יחד
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים היטב את כל חומרי הבצק עד קבלת בצק גמיש
2. לחלק את הבצק ל6 כדורים
3.לרדד על משטח מקומח מעט כל כדור לגודל 45X30
4.למרוח 2 כפות ריבה ושישית מהמילוי לסגור את העלה לגלילה.למרוח ביצה
5.מניחים בתבנית אפיה גדולה וחותכים את הגלילות לרצועות ברוחב 1 וחצי סמ' ומפרידים
במעט כל פרוסה שלא יהיו דבוקים.
6.מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות ל כ 40 דקות
הערה:תיתכן גלישה קלה של המלית לתבנית,היא עוטפת את העוגיות כקרמל.כשהעוגיות מוכנות להוציא אותם ולהניח על רשת צינון כדי למנוע הדבקתם לתבנית ע"י הקרמל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ציפורה קרייזמן
שתף את המתכון