חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חטיפי פיצה אם רוטב פסטו.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתתי כאן דרך אחת לפיצה וכנראה הבצק יספיק לעוד שלוש אין סוף ל מה שאפשר לשים על פיצות . brאשתי ואני נוהגים הרבה פעמים לאפות את הבצק ללא כל תוספות יש לו טעם מעולה . brאני ממליץ לטבול את זה בשמן זית ו חומץ בלזמי זה מצוין.
חטיפי פיצה אם רוטב פסטו.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתתי כאן דרך אחת לפיצה וכנראה הבצק יספיק לעוד שלוש אין סוף ל מה שאפשר לשים על פיצות . brאשתי ואני נוהגים הרבה פעמים לאפות את הבצק ללא כל תוספות יש לו טעם מעולה . brאני ממליץ לטבול את זה בשמן זית ו חומץ בלזמי זה מצוין.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח לבן.
1 כוס מים פושרים.
14 גרם שמרים יבשים.
2 כפות רוזמרין קצוץ דק (רק ה עלים)
1/4 כוס שמן זית .
1 ביצה.
1 כפית סוכר.
קורט מלח.
1/2כוס גבינת מוצרלה מגורדת
ל פסטו:
צרור גדול של בזיליקום.
1/2 כוס אגוזי קליפורניה.
3/4 כוס שמן זית.
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת דק מאוד
אופן ההכנה
בצק:
לערבב את השמרים הסוכר ו המים ו להטפיח כ 10 דקות.
בקערה גדולה להניח את שאר החומרים חוץ מ הגבינה להוסיף את ה מים אם השמרים וללוש לבצק יציב לא יבש מידי ולא דביק מידי.
לכסות את הבצק במגבת ולהתפיח כשעה.
לשמן תבנית בקוטר 20 ס"מ רצוי בשמן זית.
לשטח חלק מהבצק על תחתית התבנית בעובי של 1 ס"מ לא יותר לתת לבצק לתפוח שוב בתבנית לפחות 10 דקות ולאפות בתנור שחום מראש ל250 מעלות בערך כ 5 דקות להוצי את הבצק מהתנור למרוח את רוטב ה פסטו לפזר מעל את המוצרלה ולהזיר לתננור ל10 דקות נוספות.
להוציא מ התנור לחלק לפרסות קטנות ולהגיש.
פסטו:
להכניס את כל המרכיבים לבלנדר להעיל בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם אחיד .
מגיש: neil
מקור:
שתף את המתכון