חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוכיות בצק שקם על בסיס שמן במילוי גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה גדול זה עצום ומעבר לכל טעים
כרוכיות בצק שקם על בסיס שמן במילוי גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה גדול זה עצום ומעבר לכל טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
43 כוס שמן קנולה
21 2 כוסות קמח תופח
מיכל שמנת חמוצה
מעט מלח
מלית:
חבילה גבינה "טוב טעם"
150 גרם בולגרית מפוררת או "פטינה" בהמלצה.
150 גרם גבינה צהובה מגוררת איזה שיש בבית.
ביצה שלמה
אופן ההכנה
1. בקערה שופכים את השמן והשמנת ומערבבים
2.מוסיפים את הקמח התופח באיטיות כף לאחר כף ולשים היטב
עד שהבצק הופך לנוח מאד וגמיש. ומחלקים ל 3
3.מקמחים משטח עבודה(לא מקררים) ופותחים לעלים.
4.מרדדים עלה ומורחים במלית את כל העלה בנדיבות
5.מגלגלים את העלה לכרוכית
6.חותכים את הכרוכית לפרוסות .
7.מניחים את הפרוסות בשכיבה בצורת שבלול על ניר אפיה.
ומורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
8.אופים בחום 175 עד שהמאפים מתחילים לקבל גוון זהוב חומי.
אופציה 2
מרדדים לעלה ע ג ו ל
חותכים משולשים
בכל משולש ממלאים כפית מלית ואפשר גם זית מגולען ומגלגלת מהצד הרחב לצר.
גם פה מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.
למילוי -
מערבבים את כל חומרי המלית במידה והמלית מאד קשה, שמנת חמוצה.
המלית צריכה להשאר סמיכה לא דלילה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון