הוראות הכנה
מרכיבים
12 שזיפי סנטה רוזה חצויים או חתוכים לרבעים [תלוי בגודל]
שליש כוס סוכר
3 כפות ברנדי (או כל ליקר אחר)
לתערובת :
1 כוס סוכר חום
3 ביצים
200 גר' חמאה רכה
1 שמנת חמוצה
1 חבילה קטנה קמח תופח (2.5 כוסות)
כף מיץ +קליפת לימון
אופן ההכנה
1. להשרות כחצי שעה:
12 שזיפי סנטה רוזה חצויים או חתוכים לרבעים [תלוי בגודל]
שליש כוס סוכר
3 כפות ברנדי (או כל ליקר אחר)
אופן ההכנה :
1.מקציפים את הביצים (שלמות) מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף. מוסיפים את החמאה, השמנת, מיץ הלימון והקמח.
2.משמנים תבנית מס 26 ומפזרים סוכר.ומסדרים את השזיפים במעגלים- כשחלקם החיצוני כלפי התחתית
3.שופכים על הכל את בלילת הבצק
4.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל45 דקות
5. שמתקרר כמהה הופכים לצלחת הגשה
מגיש:
מקור: דניאלה
שתף את המתכון