חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילת בצק עלים ממולאה במנגו ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הולך נהדר גם עם שוקולד לבן!
גלילת בצק עלים ממולאה במנגו ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הולך נהדר גם עם שוקולד לבן!
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם בצק עלים מרודד
1 מנגו חתוך לקוביות
100 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות
פירורי לחם
1 חלמון ביצה טרוף עם מעט שמן
אופן ההכנה
מניחים על בצק העלים את המנגו ומעל את השוקולד. מגלגלים לרולדה ומנחים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. קוטמים את הקצוות. מברישים את הרולדה בחלמון עם השמן. מפזרים מעל פירורי לחם. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-45 דקות.
חותכים למנות ומגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון