הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 תפוחי אדמה גדולים
כפית של טימין יבש
כפית אורגנו יבש
5 שיני שום כתושות
שמן
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
2 בצלים בינוניים
2 סלסלות פטריות טריות
2 שיני שום
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1.לקלף תפוחי אדמה, לשטוף ולחתוך לקוביות.
2.לרפד את תבנית האפיה בניר אפיה, לסדר את תפוחי האדמה בתבנית.
3.להוסיף תבלינים, שום כתוש ושמן, לערבב טוב טוב.
4.להכניס את התבנית לתנור מחומם מראש.לאפות עד שתפוח אדמה רך ומעט זהוב.
5.בזמן שתפוח האדמה נאפה לפרוס בצל. לטגן במחבת עם שמן.
6.להוסיף את הפטריות חתוכות לפרוסות עבות להמליח ולפלפל את הפטריות.
להוסיף שום פרוס דק, לתקן תיבול ולהמשיך לטגן עוד כמה דקות.
7.להוציא את תפ"א מהתנור, להעביר לתוך קערה עמוקה, להוסיף פטריות עם הבצל ולערבב
בעדינות כדי לא למעוך את תפ"א יותר מדי.
להעביר לצלחת ההגשה ולהגיש מיד.
מגיש:
מקור: נטי
שתף את המתכון