חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כדורי אורז ממולאים בסלמון - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי אורז ממולאים בסלמון מעושן קל מדהים מוגש בליווי רוטב סויה brזהירות נחטף!!!
כדורי אורז ממולאים בסלמון - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדורי אורז ממולאים בסלמון מעושן קל מדהים מוגש בליווי רוטב סויה brזהירות נחטף!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 1 כוסות (275 ג') אורז ארוך
1/3 1 כוסות מים
2 כפיות שומשום שחור
50 ג' סלמון מעושן
2 כפיות ג'ינג'ר כבוש (כמו לסושי)
2 בצלים ירוקים קצוצים
אופן ההכנה
1.לשטוף היטב את האורז מתחת למים זורמים.
2.מבשלים את האורז בסיר עם המים. מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה במשך
18 דקות.מכבים את האש ומשאירים עם מכסה סגור במשך עוד עשרים דקות.
3.במחבת טפלון קולים את זרעוני השומשום על מחבת יבשה עד שישמעו קולות פצפוץ.
4.קוצצים את הג'ינג'ר, הבצל הירוק והסלמון בעזרת סכין.
5.מערבבים ביחד בקערית קטנה.
6.לוקחים 1/4 כוס של אורז יוצרים כדור של אורז בעזרת ידיים רטובות. יוצרים גומה בכדור
האורז וממלאים ב-1 כפיות של המלית.
7.מסדרים על צלחת הגשה ולפזר את השומשום.
מגישים בליווי רוטב סויה ומעט וואסבי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניצנה גרי
שתף את המתכון