הוראות הכנה
מרכיבים
רכיבים:
7-8 פסיפלורות בשלות
2 חלבונים
½ כוס אבקת סוכר
1 שקית אבקת וניל או כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
1.מרוקנים למסננת העומדת מעל קערה את תוכנן של 7-8 פסיפלורות.
2.מסננים תוך מעיכה כך שיתקבל 200 מ"ל מיץ פסיפלורה, ללא גרעינים (לשמור את
הגרעינים).
3.במערבל מקציפים את החלבונים עם אבקת הסוכר והוניל לקצף יציב.
4.מוסיפים לקצף את מיץ הפסיפלורות המסונן וכ-2 כפות גרעיני פסיפלורה, לפי הכמות
שאוהבים.
5.מקפלים בעדינות לעיסה הומוגנית, מכניסים לכלי סגור ולהקפיא הקפאה מלאה (כ-5 שעות
לפחות).
6.מוציאים מהפריזר, ומעבירים למעבד מזון טוחנים בלהב פלסטיק, למרקם אחיד.
7.מחזירים לכלי ומהדקים את הסורבה בתוכו.
8.אפשר להגיש לאחר מספר שעות, כשהסורבה קפא שוב.
מגיש:
מקור: סמדר
שתף את המתכון