חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות ברוטב חצילים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קצת עבודת הכנה אבל שווה - טעם גן עדן
קציצות ברוטב חצילים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קצת עבודת הכנה אבל שווה - טעם גן עדן
הוראות הכנה
מרכיבים
קציצות
500 גר' בשר בקר טחון
1 בצל מטוגן
2 שיני שום כתושות
1 פרוסת חלה לא טרייה מושרת במים וסחוטה היטב
1 ביצה
מלח, פלפל שחור אפשר גם חצי כפית תבלים לקציצות
מעט פירורי לחם
ירקות
2 חצילים בינוניים חתוכים לאורך
3-4 עגבניות קלופות וחתוכות לפרוסות
2 בצלים גדולים קלופים
רוטב:
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים
1 כפית סוכר
כמון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
קציצות
מערבבים את כל החומרים יוצרים קציצות קטנות ומטגנים אותן בשמן חצי עמוק.
ירקות:
מטגנים את החצילים וסופגים ככל הניתן את השמן המיותר
הכנה:
מורחים תחתית של סיר רחב ושטוח בכפית שמן. מעל מניחים פרוסות בצל עבות. מעל מסדרים שכבה של חצילים, שכבת עגבניות שכבת קציצות ואז שוב שכבת חצילים ועגבניות.
שמים על הגז כדי שהבצל יקבל טיגון קל (2 דקות בערך)
מערבבים את כל חומרי הרוטב ושופכים מעל.
מבשלים על אש קטנה לפחות שעה.
מגיש: ash66
מקור:
שתף את המתכון