הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים מופרדות
תוכן של 4 פסיפלורות
2 שקיות אינסטנט פודינג ווניל
1 מיכל שמנת מתוקה
6 כפות סוכר
שלושת רבעי כוס חלב
250 גרם ליצ'י קלופים, מגולענים וקצוצים
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים לקצף נוקשה תוך הוספה הדרגתית של הסוכר. מוסיפים פנימה את החלמונים, שקית אינסטנט פודינג ווניל ואת הפסיפלורה ומקציפם לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מעבירים לתבנית בקוטר 26 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה.
מקציפים את השמנת עם אינסטנט הפודינג הנותר ועם החלב לקבלת קצף נוקשה. מערבבים פנימה את הליצ'י ומכניסים למקרר.
מוציאים את העוגה מהתנור ומשאירים אותה בחוץ שתגיע לטמפרטורת החדר (היא גם תצנח מעט ותשאיר, על ידי כך, מקום לקרם). מורחים את הקרם מהמקרר על העוגה ומכניסים לקירור למשך שעה לפחות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון