הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' קמח תופח
400 גר' חמאה רכה
200 גר' גבינה צהובה מגורדת
250 גר' גבינה בולגרית מפוררת
200 גר' גבינת קשקבל מגורדת
1 שמנת חמוצה
1 שמנת מתוקה
250 גר' גבינה לבנה
4 ביצים
מלח
פלפל שחור
קמח לקימוח
1 ביצה למריחה
שומשום, קצח לקישוט
אופן ההכנה
1.לשים את כל המצרכים במיקסר עם וו לישה לבצק רך ודביק אבל יציב, מכסים בנילון נצמד
ושומרים במקרר לפחות שעה.
2.מקמחים משטח עבודה ויוצרים מהבצק כדורים או מקלות לפי הצורך, מורחים בביצה ומפזרים
שומשום או קצח,
3.אופים ב-200 מעלות כ-10-13 דקות.
אופציה לקוראסון
אפשר גם לרדד כדור בצק לעיגול כמו פיצה בעובי של
2-3 ממ', לחתוך את העיגול למשולשים, למרוח כל משולש
בביצה (להדבקה) ולגלגל לקרואסון. ניתן גם להניח חתיכת
גבינה צהובה על המשולש ואז לגלגל אותו.
מגיש:
מקור: BIGJACK
שתף את המתכון