הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה
3 בצל ירוק
3 גבעולי סלרי (אפשר גם בלי)
צרור עשבי תיבול לפי בטעם (נענע, פטרוזיליה, שמיר, כוסברה וכו')
שמן זית
לימון
2 שיני שום כתוש
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה, שלא יהיו רכים מידי.
מקלפים, חותכים לקוביות ושמים בקערה.
קוצצים את הבצל והסלרי ומוספים לקערה.
קוצצים את עשבי התיבול מוספים את השום, הלימון ושמן הזית בערבבים היטב ושופכים לקערה .
מערבבים. משהים לספיגת הטעמים.
ניתן להוסיף חרדל ומיונז במקום השום.
ניתן לשמור במקרר. הסלט טעים גם קר.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון