הוראות הכנה
מרכיבים
כוס טפיוקה
4 כוסות חלק קוקוס ( או מי קוקוס - בקופסאות הרגילות)
3/4 כוס סוכר או לפי הטעם ( אפשר גם ממתיק מלאכותי)
פרי קר קשה לקישוט - הכי טעים מנגו
אופן ההכנה
מבשלים את הטפיוקה, חלב קוקוס וסוכר יחד בסיר עד לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה ומבששלים תוך כדי עירבוב (שלא יכרח בתחתית) כ- 20 דקות.
מעבירים לצלוחיות הגשה.
מגישים פושר או קר כאשר מעל פרי קר.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון