הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות אורז ריזוטו עגול 5 עגבניות בשלות קטנות רצוי עגבניות תמר 2 כפות רסק עגבניות גידים של בקר טרי או קפוא לא משנה שריר בקר מספר 5 או 8 רצוי טרי אפשר להוסיף גם עצמות בקר טרי תבלינים ףפלפל שחור מלח פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לחמם רבע כוס שמן בסיר טוב לחמין להוסיף לסיר את העגבניות חתוכות לארבע עליהם את הרסק את התבלינים לבשל מעט ולערבב מעט להוסיף את הגידים והבשר שריר לערבב עוד קצת להוסיף מעל את 4 כוסות האורז ריזוטו לשטח אותו היטב על הבשרים להוסיף מים מורתחים עד שיכסו את האורז מלמעלה שישאר מעט מים יותר מעל האורז לבשל חצי בישול כרבע שעה בערך לכבות את האש ולשים את הסיר על הפלטה למשך כל הלילה עד הבוקר שלמחרת לכסות את הסיר היטב בשמיכות צמר טובות שיתבשל היטב בתאבון תהנו
מגיש:
מקור: אורז
שתף את המתכון