הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 תפוחי אדמה גדולים בינונים כף אבקת מרק עוף מעט מלח פלפל שחור חצי כף כורכום אפשר להעשיר את הטעם לאוהבים עם 3 גבעולי שמיר קצוץ מאד טעים 100 גרם מרגרינה לאפייה ולבישול פרווה כמובן וזהו
אופן ההכנה
לשלוק את תפוחי האדמה במים מורתחים עד שהם מוכנים בעזרת מזלג בודקים אם הם כבר רכים ומוכנים ניתן לקלוף אותם בקולף לפני הרתיחה כשהם מוכנים איך שהם חמים להוצא קודם את המים החמים בזהירות לא לקבל כוויה להשאיר אותם בסיר הריק מהמים ולהוסיף עליהם במהירות לפני שיתקררו את המרגרינה קודם כל ואז את שאר המרכיבים כדי שהמרגרינה תימס מהחום שלהם בפנים ואז לערבב היטב עם כפ (קודם עם מרסק של פירה למעוך היטב שלא יהיו גושים)וזהו בתיאבון ממש טעים מאת נונה שאוהבת לבשלל מטעמים
מגיש:
מקור: עממי
שתף את המתכון