חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מלבי סופני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלבי מצוין אבל מפוץץ קלוריות ממולץ רק לאירעים מיודים
מלבי סופני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מלבי מצוין אבל מפוץץ קלוריות ממולץ רק לאירעים מיודים
הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 שמנת מתוקה
רבע ליטר חלב
עלה ז'לטין
חצי כוס סוכר
2 כפות מי ורדים
לרוטב:
ריבה אדומה
כל סוג של אגוזים טכונים
אופן ההכנה
מצמצמים אתהשמנת 25 דקות על האש.
מחבים את האש ומוסיפים את הסוכר ומערבבים.
את הזלאין מערבבים על החלב הקר ומוסים לשמנת.
יוצקים לכוסות ומכניסים לכשעה לפריזר.
מוצעם הופכים מהכוס לצלחת שטוחה מדללים את הריבה בקצת מים ויוצקים מעל המנה מהריבה המדוללת ומעל קצת מהאגוזים.
בתאבוון.
מגיש: דורון וייס
מקור:
שתף את המתכון