חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגסים ותפוחים (מרשם שקיבלתי משרמה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מדהים שקיבלתי מחבר לעבודה. עוגה מדהימה, מרעננת וטעימה מאוד
עוגת אגסים ותפוחים (מרשם שקיבלתי משרמה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מדהים שקיבלתי מחבר לעבודה. עוגה מדהימה, מרעננת וטעימה מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות
2-3 אגסיםמקולפים חתוכים לקוביות
3/4 כוס סוכר
1/2 חבילת מרגרינה
1/2 כוס מים
2 כוסות קמח
חבילת אבקת אפייה
3 ביצים
3/4 כוס שמן רגיל
(ואם רוצים אז גם קצת אגוזים קצוצים)
אופן ההכנה
1. לבשל את התפוחים והאגסים עם 1/2 כוס סוכר, 1/2 חבילה מרגרינה, 1/2 כוס מים ולבשל על אש קטנה 10 דקות ולתת להתקרר.
2. להפריד את הפירות מהנוזלים ולשמור את הנוזלים לשימור מאוחר יותר
3. להכין בצק מכל המרכיבים הבאים: 2 כוסות קמח , 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, 3 ביצים, 3/4 כוס שמן והנוזל ששמרנו מבישול הפירות (לא להבהל, הבצק אמור להיות נוזלי במירקם של "דבש")
4. לשמן תבנית עגולה, לפזר בתחתית התבנית שכבה של פירות (כשליש מהכמות), עליה לשים חצי מכמות הבצק, ושוב שכבת פירות (כשליש) ומעליה את יתרת הבצק. בחלק העליון לפזר את יתרת הפירות ואם רוצים אז גם קצת אגוזים קצוצים.
5. לאפות כ-45 דקות. העוגה יוצאת מעט "רטובה" ומרעננת. אם מעדיפים עוגה יבשה יותר צריך להשתמש בתבנית רחבה יותר.
מגיש: bhashavia1
מקור: שרמה
שתף את המתכון