חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרג עם צימוקים בברנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרג ביתית וחמאתית, חוץ מפרג יש בה גם צימוקים מושרים בברנדי, קוקוס ושקדים.
עוגת פרג עם צימוקים בברנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרג ביתית וחמאתית, חוץ מפרג יש בה גם צימוקים מושרים בברנדי, קוקוס ושקדים.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 תבניות אינגליש קייק, (אפשר בתבנית מרובעת)
250 גר' חמאה רכה (או מחמאה)
1 וחצי כוסות סוכר
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1 גביע שמנת רגילה ( או 3/4 כוס מיץ תפוזים טבעי)
2 כפות ברנדי
1+2/3 כוסות קמח תופח (או רגיל בתוספת 1 חבילה אבקת אפייה)
100 גר' פרג טחון
חצי כוס קוקוס (או שקדים טחונים)
100 גר' צימוקים מושרים בברנדי למשך הלילה
חופן שקדים פרוסים לקישוט
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. במיקסר מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת קרמית.
3. מוסיפים את הביצים אחת אחת (לא מוסיפים ביצה נוספת עד שקודמתה נבלעה בתערובת).
4. מערבבים יחד תמצית וניל, שמנת וברנדי, ומוסיפים לתערובת לסירוגין עם הקמח, מעבדים
רק עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מערבבים פנימה פרג, קוקוס וצימוקים.
6. יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת ומקשטים בשקדיפ פרוסים.
7. אופים 50-60 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מגיש: lanah31
מקור:
שתף את המתכון