חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פירות קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פירות קר, טעים בצורה בלתי רגילה
מרק פירות קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פירות קר, טעים בצורה בלתי רגילה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' תפוחי עץ (רצוי לא חמוץ, או לערבב)
1/2 קילו שזיפים
כוס סוכר
כוס צימוקים
1 לימון סחוט
כף רום
2 כפות פודינג לבישול
אופן ההכנה
1. חותכים את הפירות לקוביות, מכניסים לסיר עמוק מוסיפים את הסוכר, הלימון, רום,צימוקים, ממלאים במיים ומבשלים עד לרתיחה.
2. ממיסים 2 כפות גדושות מפודינג הוניל עם הנוזל המבושל ומחזירים למרק לבישול של עוד כרבע שעה על אש נמוכה.
3. מצננים ומכניסים למקרר.
מגיש: lanah31
מקור: אמא של רינה
שתף את המתכון