הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג' תפוחי עץ (רצוי לא חמוץ, או לערבב)
1/2 קילו שזיפים
כוס סוכר
כוס צימוקים
1 לימון סחוט
כף רום
2 כפות פודינג לבישול
אופן ההכנה
1. חותכים את הפירות לקוביות, מכניסים לסיר עמוק מוסיפים את הסוכר, הלימון, רום,צימוקים, ממלאים במיים ומבשלים עד לרתיחה.
2. ממיסים 2 כפות גדושות מפודינג הוניל עם הנוזל המבושל ומחזירים למרק לבישול של עוד כרבע שעה על אש נמוכה.
3. מצננים ומכניסים למקרר.
מגיש:
מקור: אמא של רינה
שתף את המתכון