חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג - נוסח סצואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשעבדתי בגילגולי הקודם במסעדה סינית - העובדים הסינים נהגו לפנק עצמם במאכל זה
דג - נוסח סצואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשעבדתי בגילגולי הקודם במסעדה סינית - העובדים הסינים נהגו לפנק עצמם במאכל זה
הוראות הכנה
מרכיבים
דגים - כמות לפי מספר הסועדים - אני נוהגת להשתמש בדניס
עלה גדול של כרוב ( מספר עלי הכרוב כמספר הדגים )
פרוסות דקות של לימון
מעט שיני שום
טבעות עגבניות
רדיד אלומיניום
אופן ההכנה
1. לנקות היטב את הדגים ולהשאירם שלמים
2. למלא את הדגים בפרוסת לימון, עגבניה ושום.
3. לעטוף כל דג בעלה כרוב
4. לסגור היטב בנייר אלומיניום5. להניח על הגז (אש קטנה) כ-20 דקות.
הדג מתבשל במיצים של עצמו - - קל מאוד וטעים מאד - ב ת א ב ו ן !!!
ניתן לצלות גם על פחמים!!!
מגיש: hani_1
מקור:
שתף את המתכון