הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' חמאה קרה
100 גר' אבקת סוכר
1 ביצה
300 גר' קמח
קמצוץ מלח
1.כפית קפה מגורען מומסת ב-1 כפית קלואה
1. כפית קינמון גרוס
סוכר לזרייה
קינמון גרוס לזרייה
אפשרות: פולי קפה כתושים לקישוט
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים פרט לסוכר ולקינמון לזרייה,במעבד מזון בעל להב פלדה.
לקרר את הבצק כשעה+
ליצור עוגיות עגולות, שטוחות ורחבות,לזרות סוכר וקינמון, אם רוצים גם פולי קפה כתושים.
לאפות ב-160 10-15 דקות בטורבו או ללא טורבו ב-175 מעלות.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון