חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה פירורים יוקרתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה איכותית טעימה במיוחד.
עוגת גבינה פירורים יוקרתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה איכותית טעימה במיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 סוכר שקית סוכר וניל
1 חבילת מרגרינה מומסת
קורט מלח
43 כוס סוכר
חצי כוס חלבה מגוררת
2-3 ביצים לפי מגע הבצק
מלית:
1 גבינת 9%
2 שמנת חמוצה
1 כף תמצית וניל
1 מיכל שמנת וניל של ריצ'
1 אינסטנט וניל
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
לערבב את היבשים
להוסיף את השמן והביצים ולבחוש לתערובת אחידה.
לשמן 2 תבניות. אחת גדולה ומעוצבת לעוגה ואחת קטנה לפירורים.
לקרוץ מהבצק כדור בגודל אגרוף ולהעביר לתבנית הקטנה.
להעביר את יתרת הבצק לתבנית הגדולה
ועדיף שתהא התבנית מעוצבת לתמונה יפה של העוגה.
את 2 כדורי הבצק עלינו לגרר במגרדת.
לכווץ את כדור הבצק הגדול ולגרר אותו מעל התבנית באופן אחיד.
את הבצק לשטח מעט בידיים ולהדביק אותו מעט לתבנית.
באותו אופן לנהוג בכדור הבצק הקטן.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 160 מעלות כ-16 עד 18 דקות.
הבצק אמור להישאר לבנבן עם גיוון זהוב.
אסור לבצק לשהות זמן מיותר בתנור מאחר והוא מתקשה.
הכנת המלית:
מכניסים לקערת המיקסר את שמנת הריצ' ומקציפים כ-4 דקות.
מוסיפים את האינסטנט במהירות נמוכה עד שתיבלע ללא גושים.
מוסיפים את הגבינות אחת אחת במהירות נמוכה ולבסוף את תמצית הוניל.
לאחר שקררנו את הבצק שהוצא מהתנור
לזלוף את מלית הגבינה מעל לבצק שבתבנית הגדולה והמעוצבת.
את הבצק שבתבנית הקטנה שאפינו לפורר לפירורים קטנטנים כפירורי לחם.
כמה שיותר דק יותר טוב. ואם יש בלנדר עדיפא.
את הפירורים לבזוק מעל למלית.
להכניס למקרר למשך 6 שעות לפחות
לצעוד אל המקרר בשקט בשקט
לנגוס ולהנות מרגעים קטנים של אושר
כי ממנה במהרה לא יישאר זכר.
בתאבון.
מגיש: parparq
מקור: מקורי
שתף את המתכון