חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרומפליש לאנגוש - הקונטרה ההונגרית למופלטות ולמלאואח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיימות שתי גירסאות: brאחת על בסיס תפו"א brאחת על בסיס קמח בלבד br brלהלן זו של תפוחי האדמה
קרומפליש לאנגוש - הקונטרה ההונגרית למופלטות ולמלאואח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קיימות שתי גירסאות: brאחת על בסיס תפו"א brאחת על בסיס קמח בלבד br brלהלן זו של תפוחי האדמה
הוראות הכנה
מרכיבים
15 גרם שמרים - עם מעט מים ומעט קמח - ונותנים להם לתסוס - מקבל סטרטר
12 תפוחי אדמה (גודל בינוני) מבושלים במים
קמח במשקל זהה למשקל תפוחי האדמה
מלח ( כפית בערך )
אופן ההכנה
מעבירים את תפוחי האדמה דרך מסננת - לפירה דק
מערבבים איתם את כל יתר המרכיבים
מניחים לתפיחה - בערך 45 דקות
משטחים את העיסה לעובי חצי אצבע _ 1.5 ס"מ)
יוצרים מרובעים ומניחים אותם להתפחה נוספת של כ-30 דקות
לחמם מחבת עם משן , ולטגן ( הטיגון מהיר )
מגיש: שרון שני
מקור: גיורא
שתף את המתכון