הוראות הכנה
מרכיבים
15 גרם שמרים - עם מעט מים ומעט קמח - ונותנים להם לתסוס - מקבל סטרטר
12 תפוחי אדמה (גודל בינוני) מבושלים במים
קמח במשקל זהה למשקל תפוחי האדמה
מלח ( כפית בערך )
אופן ההכנה
מעבירים את תפוחי האדמה דרך מסננת - לפירה דק
מערבבים איתם את כל יתר המרכיבים
מניחים לתפיחה - בערך 45 דקות
משטחים את העיסה לעובי חצי אצבע _ 1.5 ס"מ)
יוצרים מרובעים ומניחים אותם להתפחה נוספת של כ-30 דקות
לחמם מחבת עם משן , ולטגן ( הטיגון מהיר )
מגיש:
מקור: גיורא
שתף את המתכון