הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה שבלולים קטנים
פלפל אדום
מלפפון ירוק
עגבניה
זיתים שחורים
2 קופסאות טונה בשמן
פטרוזיליה או בזיליקום קצוצים דק
מלח
פלפל שחור גרוס
מעט לימון
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי השקית לסנן ולישתוף אותם במים קרים לחתוך את הירקות לקוביות (כמו לסלט ירקות) את הזיתים לחתוך לעיגולים להוסיף את הפיטרוזיליה ואת הטונה עם השמן להוסיף את התבלינים לערבב בקלילות ולהגיש.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון