הוראות הכנה
מרכיבים
5 עגבניות קלופות, ללא גרעינים וקצוצות דק
3 שיני שום כתושות
1 בצל קצוץ דק מאד
3 כפות שמן זית
חצי צרור כוסברה קצוץ דק
1 כפית חומץ
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר קטן. מוסיפים את הבצל והצ'ילי ומטגנים כדקה יחד. מוסיפים את השום והעגבניות ומטגנים יחד עד דקה. מוסיפים את החומץ ומחצית מכמות הכוסברה ומערבבים על אש בינונית כחמש דקות. מעבירים דרך מסננת דקה ומחזירים את הנוזלים לסיר. מוסיפים את שארית הכוסברה ומבשלים יחד עוד חמש דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון