חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירות העונה עם רוטב טופי קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נפלא עם גלידה. רצוי לקרר היטב לפני ההגשה. brשימו לב איך הוא מסמיך . נשמר לפחות שבועיים במקרר. הפירות במתכון הם רק המלצה. אפשר לגוון
פירות העונה עם רוטב טופי קרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נפלא עם גלידה. רצוי לקרר היטב לפני ההגשה. brשימו לב איך הוא מסמיך . נשמר לפחות שבועיים במקרר. הפירות במתכון הם רק המלצה. אפשר לגוון
הוראות הכנה
מרכיבים
1 אפרסמון חתוך לשמיניות
2 בננות חתוכות גס לפרוסות
1 מנגו חתוך לריבועים
1/4 מלון חתוך לקוביות
2 קיווי חתוכים לשמיניות
ל-1/2 ליטר רוטב:
50 גרם חמאה
150 גרם סוכר חום דמררה
100 גרם סירופ מייפל
1 כפית תמצית וניל
250 גרם שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב: ממיסים חמאה, סוכר, סירופ מייפל ותמתית וניל בסיר קטן על אש בינונית ( בוחשים עד שהסוכר נמס), מוסיפים שמנת וממשיכים לבחוש עד לסף רתיחה.
מסירים מהאש ומקציפים קלות בעזרת מזלג ( כמו שעושים עם ביצה מקושקשת) או עם מקצף ידני כ-2 דקות.
מעבירים לכלי (חצי ליטר) או צנצנת ומאחסנים במקרר.
להגשה - מניחים את הרוטב במרכז צלחת הגשה, כל סועד טובל פירות על פי בחירתו ברוטב.
מגיש: שרון שני
מקור: עופרי זוטא
שתף את המתכון